УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие с Общите условия и Политиката за поверителност, както и за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.
След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл.

Доставките се извършват в срок до 5 работни дни на територията на България. Поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок от 5 работни дни (доставки се изпълняват и в събота). Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.
За Страната поръчките се изпълняват в срок от 5 работни дни със Спиди/Еконт (доставки се изпълняват и в събота).

Безплатна доставка в цялата страна за поръчки над 70 лв

Цена за доставка: по текущите тарифи на куриерската фирма.

Всяка поръчка към нашите клиенти е с опция: прегледай преди плащане.
Право на връщане: до 14 дни.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички обявени цени за онлайн поръчки в България са в български левове с включен ДДС.

Начин на плащане за поръчки в България: с наложен платеж (плащане в брой при получаване на поръчката) чрез куриерска фирма.
Винаги можете да се свържете с нас на e-mail: [email protected] или тел. 0885162333, за да получите информация за нашите продукти, услуги, за да заявите рекламация или да проверите статуса на вече направена поръчка през системата на viaflores.eu.